Last Updated 27 Jan 2021

Eating and Ans

Category Culture, Employment, Tax
Words 431 (1 page)
4 views

Business Cards

Q1: What color ink is best for business cards in China? Ans: Gold.

Q2: Business cards are always reciprocated in the USA? Ans: False.

Order custom essay Eating and Ans with free plagiarism report

GET ORIGINAL PAPER

Q3: Which of these should not be done with a South Korean’s card? Ans: Writing on it.

Q4: Which of these is most important on business cards in Germany? Ans: Qualification.

Q5: You should accept cards in Japan with_______? Ans: Both hands.

Q6: In the Philippines who would give the business card first? Ans: Visitor.

Q7: What language should you ideally translate your business card into if going to Taiwan?Ans: Cantonese.

Q8: In Srilanka which hand should you not use to pass the business card? Ans: Left.

Q9: When meeting a group of people in Venezuela you should give your card to? Ans: Everyone.

Q10: Exchanging business cards is very ceremonious in the UK? Ans: False. Dining Etiquette.

Q11: Who prays for a meal in France? Ans: Host.

Q12: Jews are forbidden from eating which of these? Ans: Lobster.

Q13: In Belgium how many times should you raise your glass when toasting? Ans: Twice.

Q14: In the Middle East which of these should you avoid when eating?Ans: Using the left hand.

Q15: In South Korea, it is considered polite to? Ans: Refuse offers more food at least three times.

Q16: In India, one should never offer someone food from their plates? Ans: True.

Q17: Dropping your chopstick in China is considered as bad luck? Ans: True.

Q18: In Belarus what is the most popular drink at a business gathering? Ans: Vodka.

Q19: In Bolivia banana should be eaten with a knife and fork? Ans: True.

Q20: At a dinner in Hong Kong where will the guest of honor be seated? Ans: Opposite the host. Cross Culture Awareness

Q21: Japanese often send money to bereaved friends as an expression of sympathy? Ans: True.

Q22: Americans and Georgians belong to the same language group? Ans: False.

Q23: Shaking hands with women is acceptable in Indonesia? Ans: True.

Q24: Number 4 is considered lucky in Japan? Ans: False.

Q25: Eating with the left hand is taboo in Saudi-Arabia? Ans: True.

Q26: Brazilians usually wear black shoes in the office? Ans: False.

Q27: Japanese and Chinese can read each other’s newspapers? Ans: False.

Q28: White flowers in Japan are given at funeral? Ans: True.

Q29: Mexicans are supposed to keep their hands on the table during a meal? Ans: True.

Q30: In Britain, you tip your plate from you when eating soup? Ans: True.

Q31: Spaniards like to maintain eye contact during a conversation? Ans: True.

Q32: Arabs expect gifts to be opened in front of the giver? Ans: False.

Q33: Japanese unlike Chinese do not mind losing face? Ans: False.

Q34: Germans like deadlines? Ans: Ture.

Q35: Muslims can eat kosher meat? Ans: True.

Eating and Ans essay

This essay was written by a fellow student. You can use it as an example when writing your own essay or use it as a source, but you need cite it.

Get professional help and free up your time for more important courses

Starting from 3 hours delivery 450+ experts on 30 subjects
get essay help 124  experts online

Did you know that we have over 70,000 essays on 3,000 topics in our database?

Cite this page

Explore how the human body functions as one unit in harmony in order to life

Eating and Ans. (2019, Mar 03). Retrieved from https://phdessay.com/eating-and-ans/

We use cookies to give you the best experience possible. By continuing we’ll assume you’re on board with our cookie policy

Save time and let our verified experts help you.

Hire writer