Last Updated 27 Jan 2021

Business Course Quiz

Essay type Research
Words 216 (1 page)
Views 108

Haven’t found the relevant content? Hire a subject expert to help you with Business Course Quiz

$35.80 for a 2-page paper

Hire verified expert
Question 1

5 out of 5 points

Entrepreneurs are commonly characterized as: Correct Answer: risk-takers and decision-makers.
Question 2

5 out of 5 points

The hard sell or aggressive persuasion designed to separate consumers from their cash emerged during the ... Correct Answer: production era
Question 3

5 out of 5 points

To be successful entrepreneurs must be comfortable risking their money and _____ to start and manage a business. Correct Answer: time
Question 4

5 out of 5 points

In 1995, a renegotiation of the General Agreement on Tariffs and Trade (GATT) took bold steps to lower tariffs and to reduce trade restrictions. A tariff is a: Correct Answer: tax on imports.
Question 5

5 out of 5 points

The four major categories of factors of production are: Correct Answer: natural resources, capital, human resources, and entrepreneurship.
Question 6

5 out of 5 points

In the relationship era, firms began to recognize that cultivating current customers is more profitable than constantly _____ Correct Answer: seeking new customers.
Question 7

5 out of 5 points

During the marketing era consumers found: Correct Answer: more choices for goods and services.
Question 8

5 out of 5 points

As a factor of production, capital would include: Correct Answer: machines, tools, buildings, and technology.
Question 9

5 out of 5 points

Human resources include the Correct Answer: physical, intellectual, and creative contributions of individuals working within an economy.
Question 10

5 out of 5 points

_____ refers to the quality and quantity of products and goods available to a population at a given time. Correct Answer: Standard of living

Haven’t found the relevant content? Hire a subject expert to help you with Business Course Quiz

$35.80 for a 2-page paper

Hire verified expert

Cite this page

Business Course Quiz. (2018, May 04). Retrieved from https://phdessay.com/business-course-quiz/

Not Finding What You Need?

Search for essay samples now

We use cookies to give you the best experience possible. By continuing we’ll assume you’re on board with our cookie policy

Save time and let our verified experts help you.

Hire verified expert